Våra Moogio-butiker

Markiser och gardiner i Leksand

Nu har vi öppnat en "shop in shop" i Colorama-butiken i Leksand! Här får du tillgång till hela Moogios kvalitetssortiment av markiser, persienner, gardiner och andra måttbeställda solskydd. Vi finns på plats i butiken måndagar och onsdagar kl 14-18. Om du inte har möjlighet att komma förbi butiken så är du varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök för att få tips, råd och inspiration på plats i ditt hem! Kontakta butiksansvarig Anders Sandberg på mail eller telefon, redan idag - så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ditt hem!

Vårkampanj – 20% rabatt på alla markiser
Funderar du på ny markis i vår? Då är det ett extra bra tillfälle att slå till just nu. Beställ din markis senast den 31/3 2023 för att ta del av kampanjen. Klicka här för att läsa mer, eller besök oss i butiken så hjälper vi dig att hitta bästa möjliga lösning utifrån dina behov.

Tillfällig superdeal – 40% rabatt på kundfavoriten FA58
Just nu kan vi erbjuda terrassmarkisen Moogioline FA58 till ett smått fantastiskt pris. Med FA58 får du en svensktillverkad kvalitetsmarkis i snygg design och hållbar konstruktion. Dessutom ingår både motor och fjärrkontroll. Ta del av kampanjen här eller kontakta oss i butiken. Detta är en tidsbegränsad kampanj och gäller så länge lagret räcker.

Kontaktuppgifter

Limsjöänget 3 (Colorama-butiken)
793 31 Leksand
0247-100 86
leksand@moogio.se

Öppettider

Måndagar 14-18

Övriga tider, vänligen kontakta oss för tidsbokning

Medarbetare i Leksand

Anders Sandberg 

Enhetsansvarig
Tel 0247 – 100 86
anders.sandberg@moogio.se

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. I vårt utbud finns en stor mängd snygga och smarta solskyddsprodukter som hjälper dig med alltifrån mörkläggning, vindskydd, insynsskydd och – såklart – solskydd. I vår solskyddsguide får du hjälp med att hitta rätt bland vårt stora utbud av markiser, parasoller, persienner, solsegel och andra solskydd. 

    Till Solkyddsguiden Till Solkyddsguiden