Våra Moogio-butiker

Markiser och gardiner i Umeå

Nu finns Moogio, Nordens ledande solskyddskedja, på Gräddvägen 15a i Umeå! Här får du tillgång till hela Moogios kvalitetssortiment av markiser, persienner, gardiner, rullgardiner och andra solskydd! Boka ditt kostnadsfria hembesök, på en tid som passar dig, eller besök butiken så hjälper vi dig till den perfekta lösningen för just ditt hem! Kontakta vår butiksansvarig Magnus Rosendahl på 090-24000 eller skicka ett mail på magnus.rosendahl@moogio.se redan idag - så hjälper vi till! Varmt välkommen!

Vårkampanj – 20% rabatt på alla markiser
Funderar du på ny markis i vår? Då är det ett extra bra tillfälle att slå till just nu. Beställ din markis senast den 31/3 2023 för att ta del av kampanjen. Klicka här för att läsa mer, eller besök oss i butiken så hjälper vi dig att hitta bästa möjliga lösning utifrån dina behov.

Kontaktuppgifter

Gräddvägen 15a
906 20 Umeå
090-24 000

Öppettider

Må – Tors 13-17
Sön 13-17
Övriga tider, vänligen kontakta oss för tidsbokning.
Under ledigheter, och högsäsong kan visningslokalen vara stängd
För bokade möten ring 090-24 000

Medarbetare i Umeå

Magnus Rosendahl

Enhetsansvarig
090-24 000
magnus.rosendahl@moogio.se

Solskyddsguiden

För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Med Moogios solskyddsguide får du hjälp att hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd. 

Till Solkyddsguiden Till Solkyddsguiden