Våra Moogio-butiker

Markiser och gardiner i Umeå

Nu står Moogio i Umeå i startgroparna - under vintern 2021 öppnar Nordens ledande solskyddskedja butik även i Umeå! Kan du inte vänta till öppningen? Redan innan vår butik finns på plats kan du få tillgång till hela Moogios kvalitetssortiment av markiser, persienner, gardiner och andra solskydd genom att boka ett hembesök! Boka ditt kostnadsfria hembesök, på en tid som passar dig, så besöker vi ditt hem och delar med oss av tips, råd och inspiration för just ditt hem! Kontakta vår butiksansvarig Magnus Rosendahl på 090-24000 eller skicka ett mail på magnus.rosendahl@moogio.se redan idag - så hjälper vi till!

Kontaktuppgifter

Butiken är under utveckling, men du kan redan nu boka ett kostnadsfritt hembesök om du är intresserad av våra produkter!

 

Öppettider

För närvarande erbjuder vi endast tidsbokade hembesök. Det är kostnadsfritt, så fyll i dina kontaktuppgifter i kontaktformuläret eller kontakta butiksansvarig Magnus Rosendahl (kontaktuppgifter nedan) så återkommer vi för att hitta en tid som passar för dig. Välkommen till oss på Moogio i Umeå – redan idag!

 

 

Medarbetare i Umeå

Magnus Rosendahl

Enhetsansvarig
090-24000
magnus.rosendahl@moogio.se

Solskyddsguiden

För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Med Moogios solskyddsguide får du hjälp att hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd. 

Till Solkyddsguiden Till Solkyddsguiden