Klassiska gardiner Pagunette

Klassiska Gardiner Pagunette

Klassiska gardiner från danska Pagunette ger en ombonad känsla och förbättrar akustiken. Pagunette erbjuder ett stort antal olika gardinlösningar med tygkvaliteter i olika strukturer och stil – enfärgat, ränder, rutor eller designade mönster.

Gardinerna monteras vanligtvis på skenor i tak eller vägg eller med dekorativa gardinstänger. Klassiska gardiner kan sys på många olika sätt med ett urval av olika band, veck eller öljetter. De kan också göras på klassiskt vis med köer, lambrekäng eller bågar – möjligheterna är många. Väljer du att sy själv kan du köpa alla Pagunettes tyger på metervara.

 

Vackra och praktiska

Gardinerna i ditt hem är det som förändrar ditt hem från att bara vara väggar och tak till att vara ditt hem. De är både vackra och praktiska, och väljer du rätt gardiner kan de vara länken till resten av din inredning.

Bättre akustik och inomhusklimat

Eleganta gardiner kan förbättra din inredningsstil avsevärt. En gardin förbättrar också avsevärt akustiken i ett rum, och ger ett förbättrat inomhusklimat.

Tyggardiner för din inredningsstil

Gemensamt för klassiska tyggardiner är både den dekorativa och funktionella effekten. Klassiska gardiner ger otaliga möjligheter och beroende på tygval kan du uppnå allt från en minimalistisk look till en färgstark stil.

Tyggardiner från golv till tak

Det finns flera fördelaktiga skäl till att välja en tyggardin som går från golv till tak. Förutom komforten med tyggardiner kan de också bidra till att få rummet att verka större och varmare.

Gardiner för alla smaker

Oavsett om du letar efter ljusa gardiner, transparenta gardiner, loungegardiner, mörka gardiner, mörkläggningsgardiner eller velourgardiner – på Moogio har vi ett stort urval av Pagunettes vackra klassiska gardiner. Utforska ett universum av färger och mönster som kan pryda dina väggar.

Tips för att mäta

För bästa resultat rekommenderar vi alltid att någon av våra kunniga medarbetare kommer hem till dig och tar mått och hjälper till med monteringen. Om du vill mäta själv kommer här några tips från Moogio:

 1. Mät alla fönster mycket noggrant. Mät fönstret horisontellt längst upp, i mitten och längst ner. Mät även fönstret vertikalt på vänster och höger sida, samt i mitten.
 2. Slutför mätningen genom att även mäta fönstret diagonalt. Alla mått tillsammans visar om ditt fönster är rakt eller inte.
 3. Om ett fönster inte är rakt, överväg då en utanpåliggande montering med gardinen fäst ovanför själva fönstret.
 4. Om din gardin inte dras rakt upp kan det vara så att fönstret är något snett.

Tänk även på detta!

 • Är dina fönsterkarmar raka?
 • Var ska gardinerna monteras? Inne i fönsterkarmen, utanför fönsterkarmen, i en nisch eller på väggen?
 • Vilka gardiner har ett litet avstånd mellan textilen och fönsterkarmen, vilket kan ge ett litet ljusinsläpp?

Pris och leverans?

Alla klassiska gardiner från Pagunette är måttbeställda och tillverkas unikt för just ditt fönster. Pris och leveranstid varierar därför beroende på storlek och vilka val som görs. Kontakta din närmaste Moogiobutik så hjälper vi dig med allt du behöver veta inför ditt köp.

Vill du att vi hjälper till?

 • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
 • Rådgivning och inspiration
 • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

  Privatperson eller företag?