Längtar du också efter en riktigt kall sommar?

Inomhus alltså. För även om sommarvärmen såklart är ljuvlig, är det svårslaget att krypa ner i en sval säng på kvällen. Eller att kyla av sig i ett svalkande vardagsrum efter en varm dag på stranden. Med våra energismarta solskydd får du skön svalka och jämnar ut inomhusklimatet, samtidigt som du håller nere energiförbrukningen.

Vad är klimatsmarta solskydd?

Klimatsmarta solskydd hjälper dig att hålla nere energiförbrukningen genom att minska uppvärmningen från solen på sommaren och isolera under kallare årstider. Det kan till exempel vara markiser som fälls ut automatiskt under soliga dagar, eller duette-gardiner (se bildspel nedan) som isolerar i fönstret. Det kan också vara tyger med så kallat silver screen-tyg som reflekterar solinstrålningen och på så sätt minskar värmen.

Energisparande solskydd hjälper dig att:

  • Skapa ett behagligt och energisnålt inomhusklimat
  • Skydda din inredning mot UV-strålning
  • Minska temperaturskillnaderna inomhus under dagen

Vill du veta mer om våra klimatsmarta solskydd?

Bli inspirerad och få goda råd i din närmaste Moogio-butik, eller boka ditt kostnadsfria hembesök direkt här på hemsidan. Du kan också se hela vårt utbud av markiser här. Vi har bred erfarenhet av energismarta solskydd och hjälper dig hitta både invändiga och utvändiga solskydd för ett energisnålt, skönt och svalt inomhusklimat i sommar.

Prata med oss!

Få tips och råd i din närmaste butik

Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök, så hjälper vi dig på plats i din bostad. Du är också varmt välkommen in till någon av våra butiker så berättar vi mer och hjälper dig välja rätt lösning för just ditt hem. Välkommen till oss på Moogio!