Markilux 730

Markilux 730

En elegant fönstermarkis som är både flexibel och stabil. Markilux MX 730 har ett inbyggt gasfjädersystem, som håller duken spänd. Modellen finns med antingen en rund eller fyrkantig kassett, så att du kan välja exakt den design som passar din stil. Duken är innesluten helt i kassetten med en liten hjälpfjäder i armarna som ser till att kassetten alltid är 100% stängd och att duken därmed blir helt skyddad.

Prisexempel 140x70

Från 26 590:-

Prisgaranti!

Mått

Max 700x250 cm

Utvald egenskap

Vindtålig, gasfjädrad dukspänning

Storlek och stabilitet

Markilux MX 730 lämpar sig även för större fönsterpartier då modellen kan göras upp till 7 meter bred. Det unika gasfjädersystemet bidrar till att fönstermarkisen är extremt stark och stabil även i blåsigt väder och utsatta områden. Spänningen på markisduken hålls uppe av armarna som är utrustade med en gasstötdämpare.

Bra solskydd och vacker sikt

Fallarmarna är utrustade med optimerat gasfjädersystem som ger utmärkt spänning. Detta hjälper till att säkerställa att markisen är justerbar ner till 140 grader och ger ett perfekt skydd mot solen. En fönstermarkis med vikarmar är ett unikt och vackert solskydd.

Ett unikt urval av attraktiva färger

Till ditt fönstermarkis kan du välja bland ett stort urval av attraktiva färger. Du kan även välja mellan 7 olika ramfärger som passar dina önskemål och din omgivning.

Drift

Markilux MX 730 finns som standard med motorstyrning, så att du enkelt och enkelt kan styra din fönstermarkis via enbart en fjärrkontroll. Fönstermarkisen finns även med manuell styrning, där du använder en traditionell vev.

Tålig i friska vindar

Markilux MX 730 är en extremt vindstabil och stark fönstermarkis, som klarar vindmotstånd upp till vindklass 2. Den klarar därför vindhastigheter på upp till mellan 7,5 och 10,4 meter per sekund.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?