Markilux 790

Markilux 790

Markilux 790 sitter diskret monterad på väggen och fungerar som en rullgardin, men horisontellt. En sidomarkis som MX 790 används genom att dra ut den från väggen och fästa dragstången på en fixtur som monteras på antingen en vägg, gjuten som en pelare i marken eller i en parasollbas som kan flyttas efter behov. En sådan här sidomarkis är en praktisk lösning då den enkelt kan fällas in och ut när du behöver det. Du slipper därför packa upp och montera ett tillfälligt skyddstaket eller sätta upp avskärmning i till exempel trä som behöver underhållas.

Idealiskt sidoskydd mot lätt vind och nyfikna ögon

Som nämnt är MX 790 fäst på väggen, vilket gör den till en permanent och diskret lösning. Sidomarkisen kan förlängas till 4,5 meter och kan alltså täcka en stor yta. När den är utdragen skapas lä från vind och nyfikna blickar. Höjden på MX 790 kan vara upp till 2,5 meter, beroende på längden.

Ett elegant sätt att skapa avskildhet

Det finns få uteplatser som är skyddade från sol, vind och nyfikna blickar från alla håll. Därför gör denna smala Markilux sidomarkis helt enkelt din balkong eller terrass mer bekväm. MX 790 dras ut i en mjuk rörelse och finns alltid redo när du behöver den.

Ett stort utbud av färger

Dukarna till MX 790 finns i hundratals olika mönster och färger. Välj mellan 7 standard ramfärger. Du kan också alltid, mot en liten avgift, välja exakt den RAL-färg du vill ha.

Sluttande överkant

MX 790 kan göras med en sluttande överkant. Detta kan vara en idealisk lösning om du redan har en markis med bra lutning. En sned överkant kan också göras om du tycker att det helt enkelt passar bättre och ser snyggare ut.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?