Markilux Format

Markilux Format

Markilux Format är en stilren, modern och flexibel sidomarkis, där vindskydd eller avskildhet värderas. Sidomarkisen är byggd i tåliga aluminiumramar och du väljer fritt markisväv. Ett genomskinligt panoramafönster kan också infogas om du vill bevara utsikten.

Markilux Format finns i flera utföranden, till exempel en fast modell, en modell som kan skjutas från sida till sida – som panelgardin eller skjutdörrar – eller som en hissversion som kan flyttas upp och ner. Med Markilux Format är kombinationsmöjligheterna många. Stabilitet, hållbarhet och design är i högsta klass. Kombinationen mellan en markis och en sidomarkis ger ett unikt och speciellt utseende, samt hög funktionalitet.

 

Finns i olika storlekar och format

Format kan per enhet täcka upp till 7,5 kvadratmeter. Om ett större område ska täckas är detta inga problem, eftersom flera moduler kan kopplas ihop. Utöver den normala rektangulära eller kvadratiska formationen är det även möjligt att få Format Basic i en triangulär version. Format är en idealisk och funktionell sidomarkislösning för många markissystem som Markant, Pergola och många andra modeller. Kan användas brett för både privata och kommersiella ändamål: terrasser, balkonger, carportar, trädgårdar och många andra platser.

Format Basic

Markilux Format Basic är en fast modell av sidoskydd. Modellen erbjuder ett fast och stabilt vindskydd som placeras och monteras precis där du vill avskärma från vind eller insynsskydd. Idealisk för terrasser, trädgårdar, restauranger och som integration i markissystem. Max storlek 300 x 250 cm per enhet.

Format Slide

Markilux Format Slide är en sidomarkis som är väldigt lik Basic-modellen. Skillnaden är att man med modellen Slide kan skjuta solskyddet från sida till sida, precis som med en panelgardin. Max storlek 600 x 250 cm.

Format Lift

Som namnet antyder kan Markilux Format Lift höjas och sänkas. Det smarta med Lift-modellen är därför att du kan dra upp och ned modellen, vilket gör att du kan variera höjden på ditt vindskydd efter behov. Detta är idealiskt, då du kan justera höjden beroende på om du vill ha mer eller mindre avskildhet, utsikt eller skydd mot vinden. Max storlek 250 x 190 cm.

Brett urval av färger

Markistyget, som spänns mellan aluminiumramar i Format, finns i hundratals färger, så det finns något för alla smaker. I Markilux Format kan man också få in ett snyggt panoramafönster istället för traditionellt tyg. Panoramafönstret ger fri utsikt och en välkomnande atmosfär. Ramen som sidomarkisen är monterad i finns i 7 olika standardfärger men det går även bra att få den i önskad specialfärg.

Vädertålig

Markilux Format är en högkvalitativ sidomarkis som är vindbeständig upp till stormkrafter, vilket vittnar om Formats kvalitet och stabilitet. Det är lätt att dra åt och byta ut tygpanelen vilket bidrar till den långa livslängden som denna modell är känd för. Markilux klämsystem säkerställer att den sträckta duken alltid hålls spänd.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?