Hur hjälper ni till med marknadsföring?

Med en beprövad marknadsplan slipper du "uppfinna hjulet igen"

En av de största fördelarna med att starta upp en egen Moogiobutik är att du gör det med en beprövad marknadsplan som snabbt genererar trafik till din butik. Du kommer med andra ord inte behöva ”uppfinna hjulet igen”.

Central marknadsföring

En fungerande marknadsföring är ett måste för att nå ut till kunderna. Moogios marknadsavdelning tar varje år fram en central marknadsplan, där centrala aktiviteter, kampanjer och annonser i tidningar, på webben och i sociala media planeras och samordnas i detalj. Ett viktigt arbete som görs centralt är att följa upp och mäta vilka aktiviteter som ger bästa effekt på butiksnivå och för kedjan som helhet.

Marknadsföringsmaterial

Marknadsavdelningen tar fram och producerar kampanjmaterial och tryckt media som du själva beställer och använder lokalt. Detta kan exempelvis röra sig om annonsmaterial för direktutskick, tryckt media, ”mäklarskyltar” och kampanjskyltar i butik.

Lokal marknadsföring

I vår mycket uppskattade franchisetagarutbildning lägger vi stor vikt vid att lära dig att planera och jobba med lokal marknadsföring. Du planerar själv in och genomför dina aktiviteter över året med det är viktigt att se till att din lokala aktivitets- och marknadsföringsplan stöttas upp av den gemensamma marknadsplanen. Vi coachar dig till att planera och genomföra detta på allra bästa sätt. Skulle du önska hjälp med genomförandet av någon del i din lokala marknadsföringsplan kan supportkontoret hjälpa dig mot självkostnadspris.

Utbildning och konferenser

Det finns mycket intressant att prata om när vi träffas på våra interna utbildningar och konferenser. Marknadsföring är dock alltid en stående punkt där både vi som franchisegivare och alla franchisetagare ser ett mycket stort värde i att dela med sig av egna erfarenheter och lära av andra.

Är du nyfiken? Prata med oss, så berättar vi mer.

Ring eller skicka ett mail om du vill veta mer om möjligheterna som Moogios franchisekoncept erbjuder och vilka personer vi söker.

Med vänliga hälsningar,
Franchiseteamet