Varför investera i en egen Moogio-butik just nu?

Som franchisetagare till Moogio är du aldrig ensam

Starta nu och bli en del av Moogio-familjen.

Snabb avkastning på satsat kapital

Med en relativt låg investering, låga franchiseavgifter, och kontroll på dina kostnader, finns det stora möjligheter att snabbt få avkastning på satsat kapital. De flesta av våra franchisetagare når lönsamhet inom 1–2 år vilket är riktigt bra, både i jämförelse med nystartade företag i branschen och andra företag och franchiseverksamheter generellt.

Låg kapitalbindning

Att starta en fysisk butik ställer givetvis krav på att du har ett startkapital men fördelen med Moogios butiker är att du slipper köpa på dig ett stort lager. I princip har Moogiobutikerna inget lager alls förutom visningsprodukterna. Varje produkt som säljs skräddarsys i någon mån och anpassas vid tillverkningen till kundens specifika behov. När produkten kommer färdig från leverantören till butiken är den klar att installeras hemma hos kund. Betalningslösningen vi använder oss av gör att du inte binder onödigt kapital utan får betalt innan du själv betalar leverantören.

Konsultativ försäljning

Genom att erbjuda kvalitetsprodukter i en fysisk butik men även hemma hos kunden, kommer dina kunder få se, känna och röra produkterna och du kommer kunna fokusera på det som är viktigt: Hjälpa kunden att förstå sitt behov och få förtroende för dig och Moogios varumärke. Förtroende leder ofta till varaktiga relationer och bli inte förvånad om några av dina kunder, blir fantastiska vänner på sikt!

Referensbaserad försäljning

Inom Moogio sätter vi alltid kunden i centrum och har därför ett mycket gott rykte hos våra kunder. Detta avspeglas inte minst i att många kunder återkommer eller rekommenderar Moogio till familj, vänner och grannar. Den referensbaserade försäljningen kommer på sikt bli mycket betydelsefull för dig.

Konjunkturokänslig bransch

Oavsett om ekonomin blomstrar eller stannar av för att växa långsammare under en period så kommer det finnas en efterfrågan på solskydd och fönsterinredning. Solen skiner även i lågkonjunktur och kom ihåg, att varje hem och hus faktiskt har fönster. Räntorna förväntas vara låga under många år framöver, vilket gör att alla med ett jobb kommer fortsätta att ha en stabil ekonomi och företagen som vill framåt kommer ha möjlighet att fortsätta investera och växa. Renoveringar av befintliga bostäder kommer inte avstanna. Kontorsbyggnader kommer byggas. Restauranger. Skolor. Sjukhus. Bostadsrätter. Radhus. Villor. Listan fortsätter, och det gör också möjligheterna!

Starta nu och bli en del av Moogio-familjen

Som franchisetagare till Moogio är du inte ensam. Du samverkar i olika interna forum och diskussionsgrupper. Du tar del av fortlöpande utbildning, support och träffar dina kollegor vid våra mycket uppskattade årliga konferenser och träffar. Ta kontakt med oss så berättar vi mer om hur vi samarbetar och vad du kan vinna på att bli franchisetagare till Moogio, redan idag.

Är du nyfiken? Prata med oss, så berättar vi mer.

Ring eller skicka ett mail om du vill veta mer om möjligheterna som Moogios franchisekoncept erbjuder och vilka personer vi söker.

Med vänliga hälsningar,
Franchiseteamet