Varför ska du starta eget företag?

Frihet och framgång på dina villkor

Om du har googlat dig till vår hemsida i syfte att hitta en egen verksamhet att driva så har du förmodligen redan en idé om varför just du ska starta eget företag. Om inte kanske du bara behöver några goda råd och en hjälpande hand för att våga ta det sista steget. Oavsett var du befinner dig i din egen sökprocess så finns vi här för att hjälpa dig. Tycker du Moogio låter intressant, ring eller mejla oss idag. Kanske blir det vi som tillsammans gör din dröm om ett eget företag, verklig.

Du vill ha frihet och flexibilitet

Du är trött på att alltid ”kolla med chefen” vad han eller hon tycker. Liksom de flesta företagare letar du efter ett sätt att uppleva mer frihet och flexibilitet – inte bara i din kalender utan i ditt liv totalt sett.

Du vill arbeta för dig själv

Du vill ta egna beslut och arbeta för dig själv istället för någon annan. Detta är en viktig drivkraft för de flesta egenföretagare. Istället för att uppfylla någon annans dröm är det dags att hitta ett sätt att få utlopp för det du är bra på och fokusera på det som verkligen är viktigt – skapa ett bekvämt och meningsfullt liv som passar dig och din familj.

Du vill äga ett eget företag

Det handlar inte bara om att vara företagare. För många handlar det om att bevisa för sig själv att man har det som krävs. Du vet att du kan göra det. Det är din dröm. Du lever bara en gång och gör du inte det nu så kommer du förmodligen aldrig att få reda på om du faktiskt klarade av det.

Du vill äga din egen tid

Även om du förstår att egenföretagande kräver hårt arbete för att lyckas så vill du ”äga” din egen tid. Istället för att jobbet ska styra familjen så styr du tiden så att den passar både familjen och företaget. Planera själv in utvecklingssamtalet eller när hunden ska rastas. Som företagare är det du som kontrollerar din tid, ingen annan.

Du är trött på att tjäna pengar åt någon annan

För många är detta en avgörande drivkraft för att starta eget företag. Det är kanske inte pengarna i sig som är så viktiga, egentligen. Inte heller att bli rik utan snarare känslan av att jobba för sig själv och bygga upp något värdefullt för sin familj.

Du vill driva en verksamhet som du själv står för

Som företagare sätter du i slutändan ditt eget namn på spel. Du vill stå för det du säljer och allra helst ska produkter och tjänster vara av så hög kvalitet, att de i praktiken säljer sig själva. Detta kan bli möjligt genom att starta eget med ett väl beprövat affärskoncept, som både tillfredsställer dina egna syften och dina kunders långsiktiga önskemål och behov.

Är du nyfiken? Prata med oss, så berättar vi mer.

Ring eller skicka ett mail om du vill veta mer om möjligheterna som Moogios franchisekoncept erbjuder och vilka personer vi söker.

Med vänliga hälsningar,
Franchiseteamet