Vem passar som franchisetagare till Moogio?

Om du drömmer du om att bli framgångsrik egenföretagare...

Då kan Moogio mycket väl vara vägen till att uppfylla den drömmen. Branschen för solskydd och fönsterinredning är i grund och botten relativt okänslig för konjunkturer och fortsätter att växa i omsättning för varje år.

Framgångsrika franchisetagare föds inte, de skapas med rätt förutsättningar

För att bli framgångsrik franchisetagare till Moogio krävs ingen tidigare erfarenhet av branschen. Inte heller behöver du ha någon erfarenhet från försäljning på fältet eller i butik. Faktum är att våra franchisetagares bakgrund skiljer sig rätt mycket åt, allt från musiker, VVS-montörer till lärare och VD. Vi kan lära dig allt du behöver veta om vår bransch och hur du ska bli den lokal experten och leverantören av våra högkvalitativa produkter.

Om tidigare erfarenhet har mindre betydelse för din framgång, så är inställning och personliga egenskaper desto viktigare. För att lyckas hos oss tror vi att du behöver vara en social och trevlig person med ett stort mått av flexibilitet och lyhördhet. Som alla egenföretagare behöver du ha god självdisciplin. Du gillar att kavla upp ärmarna för att få saker och ting gjorda och ger dig inte förrän du har lyckats. Du behöver vara bekväm med att ha anställda och kunna motivera, stötta och utbilda vid behov. Då en stor del av vår framgång bygger på referensförsäljningar och nätverkande lokalt så är det en stor fördel om du redan idag känner många människor i det område där du vill öppna din butik. Om du är ny i en stad, eller planerar att öppna fler butiker, har du inställningen att du vill och ser fram emot att bygga ett lokalt nätverk även där.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Om så spelar det egentligen ingen roll vad du har gjort så här långt när det kommer till jobb eller karriär. Vi kommer att tillhandahålla all utbildning och löpande support du behöver för att lyckas i din nya verksamhet.

Utbildning och nätverk

Moogios franchiseutbildning är planerad i detalj och innehåller både teoretiska och praktiska delar. Inledningsvis ges du en utbildning som behandlar branschen, konceptet, sortimentet, marknadsföring, försäljning, mätning, montering, ekonomi, intranätet, kvalitetssäkring mm. Under utbildningen kommer du introduceras till Moogios nätverk av butikschefer och franchisetagare. Ni kommer träffas i samband med gemensamma aktiviteter och du kommer snabbt känna att både supportkontoret och dina nya kollegor finns där för dig när du har frågor eller behöver rådgivning kring i princip vad som helst. En av dina erfarna franchisetagarkollegor kommer dessutom bli din fadder under ditt första år i Moogio-familjen.

Är du nyfiken? Prata med oss, så berättar vi mer.

Ring eller skicka ett mail om du vill veta mer om möjligheterna som Moogios franchisekoncept erbjuder och vilka personer vi söker.

Med vänliga hälsningar,
Franchiseteamet