Motorisering från Somfy

Motorisering från Somfy

Styr dina gardiner och markiser med en fjärrkontroll eller via en app på din mobil, dator eller surfplatta.

Använd appen på mobil, dator eller surfplatta

Du kan styra dina gardiner och markiser med en fjärrkontroll eller via en app på din mobil, dator eller surfplatta. Appen fungerar för både Android och iOS operativsystem, så du kan använda den oavsett vilken smartphone du har. Motorn för gardinerna är innovativ, tyst och elegant designad, så den passar naturligt och diskret in i ditt hem. Motorn är batteridriven, så du blir av med besvärande kablar som går sönder och de uppladdningsbara batterierna har lång livslängd.

Skräddarsy dina produkter

Elgardinerna finns både som klassiska gardiner, rullgardiner, Upp&Ned-gardiner, persiennero och många andra typer av gardiner. Gardinerna finns i ett brett utbud av vackra design och färger, så det finns många alternativ för ditt hem. Moogio anpassar och installerar de motoriserade gardinerna hemma hos dig. Du får en skräddarsydd produkt som passar just dina behov.

Elektriska gardiner

Väljer du motorstyrning från Somfy får du en diskret och väl skyddad motor monterad inne i överlisten. Den vanligaste lösningen som Somfy levererar är en så kallad RTS, vilket innebär att du styr dina gardiner med en fjärrkontroll. Du har möjlighet att ställa in olika program beroende på när och hur du vill att ditt solskydd ska användas. Du kan alltså ställa in dina gardiner så att de automatiskt öppnar/stänger vissa tider under dagen.

Styr gardinerna från mobilen eller med fjärrkontrollen

Vill du styra dina elektriska gardiner med Google Home? Våra elektriska gardiner är kompatibla med Google Home – anslut enkelt din app eller TaHoma-box till Google Home så kan du också styra gardinerna via röstaktivering.

Med appen går det även att fjärrstyra gardinerna. Då kan styra gardinerna oavsett var du befinner dig. Du kan också programmera dina gardiner i förväg och välja var och när gardinerna ska dras för samt hur mycket ljus som kommer in i vilka rum. Du kan skapa olika program för veckodagarna – både för vardag och semester. Välj till exempel att dra upp gardinerna på morgonen – så kan du vakna till naturligt solljus.

Föredrar du fjärrkontroll hemma erbjuder vi även det. Du kan antingen använda den röstaktiverade parningen med Google Home eller vår smarta fjärrkontroll som låter dig styra alla gardiner från ett ställe.

Så här fungerar dina elektriska gardiner

Gardinerna monteras med en elektrisk, batteridriven motor som styr dina gardiner. Den kabelfria installationen är enkel och erbjuder många alternativ för att styra dina elektriska gardiner, samtidigt som den passar sömlöst in i inredningen. Batterierna är uppladdningsbara med en lång livslängd.

Elektriska gardiner i elegant design

Moogio skräddarsyr dina elektriska gardiner för ditt hem. Du får en skräddarsydd produkt som passar just dina behov och din inredning. Motorn är diskret, både när det kommer till ljud, kontroll och design, så att allt du ser är dina vackra nya gardiner. Helt enkelt en ökad komfort i din vardag.

Flexibilitet med styrning via telefon eller surfplatta

Vill du ha smarta gardiner är det styrsystemet Connexion som gäller. Denna lösning styrs via en app i telefonen eller i surfplattan och skapar en stor flexibilitet. Med Connexion kan du till exempel sitta på jobbet och med några enkla klick dra ned gardinerna hemma i vardagsrummet om du märker att solen är framme och du vill ha det svalt när du kommer hem.

Sammankoppla din elektronik med TaHoma

Somfys mest avancerade styrsystem heter TaHoma och innebär att du i princip kan göra vad du vill i hemmet med olika inställningar. TaHoma är ett komplett system som är kompatibelt med andra styrsystem du har i ditt hem. Du kan exempelvis sammankoppla garageport, belysning, larm mm så allt styrs genom ditt TaHoma-system.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?