PowerView från Luxaflex

PowerView från Luxaflex

Luxaflex motoriserade styrsystem heter PowerView och systemet ser till att dina gardiner enkelt styrs från din smartphone, surfplatta eller Pebble fjärrkontroll. Det innovativa och trådlösa systemet styr dina Luxaflex-gardiner precis som du vill och kan användas var du än är. Allt sker enligt dina instruktioner, utan att du fysiskt behöver gå till varje enskild gardin.

Ställ in timer och var flexibel med PowerView-appen

Med appen kan du enkelt skapa skräddarsydda scenarier som styr gardinerna i utvalda rum, så att de justeras samtidigt eller i de kombinationer du önskar. Du kan också enkelt ställa in tiden, så att det sker automatiskt – så att du själv slipper. Du behöver inte ens vara hemma! Appen skapar också möjlighet att själv enkelt koppla ihop tidsinställning med soluppgång och solnedgång. PowerView-appen räknar själv ut tidpunkt för att utnyttja solens energi maximalt.

Gör hemmet bebott, även när du inte är hemma

Med PowerView kan du styra dina gardiner när du inte är hemma med hjälp av RemoteConnect-funktionen. Med denna funktion kan du alltid se till att ditt hem ser bebott ut och skapa trygghet, även när du är borta från hemmet. Den enkla batteridrivna betjäningen är dessutom helt barnsäker eftersom inga linor eller kedjor behövs.

De flesta gardiner med PowerView är batteridrivna, vilket gör det enkelt att installera, kontrollera och underhålla. Batteriet är dolt bakom listen och är därför inte synligt. Du kan också ansluta systemet till ett eluttag.

Driftslösningar

PowerView ser till att du med några få klick enkelt och enkelt kan styra ljusinfallet och skapa den atmosfär du vill, utan att själv behöva gå till varje enskild gardin. Det finns tre olika driftalternativ för dina motoriserade gardiner med PowerView; app, fjärrkontroll och scenkontroll.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?