Vertikalmarkis Luxaflex

Vertikalmarkis Luxaflex

Visste du att värmen reduceras med upp till 90% med screenmarkiser. Medan du kan hålla värmen ute kan du se genom den transparenta väven, men utomstående kan inte se in i dagsljus.

JUST NU: Till och med den 30/6 har våra butiker riktigt förmånliga priser på screenmarkiser från Luxaflex. Så välkommen in för att se hur de ser ut och hur de skulle passa i ditt hem.

En annan fördel är dess vackra design som tar upp minimalt med utrymme i fönstret, men som fortfarande bidrar med hög effektivitet. Screenmarkiser monteras antingen precis utanför fönsterramen eller i en nisch. Tyget löper från topp till botten, som med en traditionell rullgardin.

 

Välj en screenmarkis från Luxaflex

Med screenmarkiser från Luxaflex ser du till att ditt hem håller en behaglig temperatur även under årets varmaste dagar. Med de unika dukarna som används på utvändiga screenmarkiser från Luxaflex skapas optimal filtrering av både värme och ljus, vilket förhindrar bländning i TV-apparater och datorskärmar. Fördelen är att du kan titta ut, men förbipasserande kan inte titta in i dagsljus.

Ett mode som är här för att stanna

Förr var utvändiga screenmarkiser något som ofta förknippades med kontorfastigheter och offentliga byggnader. De senaste åren har marknaden för utvändiga screenmarkiser vuxit och omfattar till stor del även privatbostäder. Luxaflex screenmarkiser finns i tre unika modeller, i olika former och kassettstorlekar.

 

Luxaflex Beaufort ZIP

Luxaflex Beaufort ZIP är den mest exklusiva modellen från Luxaflex, tillgänglig för stora fönster upp till 17 kvm, och som med sitt innovativa system tål stark vind. Med zipsystemet förblir väven fast i sidoskenan, även om det blåser starkt utanför. Modellen finns med fyrkantig kassett.

Luxaflex ProScreen ZIP

ProScreen ZIP är en universell modell som passar både små och stora fönster upp till 9 kvm. Modellen har, precis som sin storebror, Beaufort ZIP, ett zipsystem som ser till att väven stannar på sin plats även om det blåser. Modellen finns med både kvadratisk och fasad kassett.

Luxaflex ProScreen

ProScreen är baserad på samma princip som ProScreen ZIP förutom att dess system inte har ett zipsystem. ProScreen är därför mer lämplig för mindre fönster som inte är starkt utsatta för vind. Modellen finns med både kvadratisk och fasad kassett.

Ett stort urval av färger

Kollektionen innehåller cirka 30 vävar i olika färger. Konstruktionen finns i fyra standardfärger: vit, aluminium, antracit och svart. Om en annan RAL-färg önskas kan det väljas mot en avgift.

En skräddarsydd lösning för dina behov

Luxaflex utvändiga screenmarkiser är rostfria, av hög kvalitet och passar många olika fönsterformer och storlekar. Liksom alla andra produkter vi erbjuder på Moogio är dessa screenmarkiser skräddarsydda för dina fönster, liksom de färger och vävar du vill ha.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?