Screenmarkis Markilux 776/876

Screenmarkis Markilux 776/876

Markilux 776/876 är en screenmarkis som är unik i sitt slag eftersom den kan göras i stora storlekar. Screenmarkisen är utrustad med ett speciellt spänningssystem, så tyget hålls alltid tätt, oavsett markisens storlek.

Prisexempel 160x160

Från 44 200:-

Prisgaranti!

Mått

Max 24 kvm/enhet

Utvald egenskap

Vindtålig, för stora fönster

Markilux 776/876 finns även med trackfix-systemet, vilket gör att markisen är extra stabil även vid till exempel hård vind. Markisen är det perfekta solskyddet, som också värnar om ditt privatliv.

 

Stor, Större, Störst!

Markilux 776/876 kan användas på fönsterytor upp till 24 kvadratmeter. Detta är möjligt tack vare dess geniala spännsystem och robusta konstruktion. Markisen är därför särskilt funktionell för större fönsterpartier.

Fantastisk avskärmning av både sol och värme

Denna vertikala kassettmarkis är en toppmodell när det kommer till att skärma av mot sol, värme och nyfikna ögon. Kassetten finns som modell 776 (fyrkantig kassett) och modell 876 (rund kassett), vilket gör att markisen designmässigt passar in i alla hem.

Ett stort urval av vackra färger

Du kan välja bland ett stort urval av vackra färger och transparens till din screenmarkis. Du kan även välja mellan 7 olika ramfärger som passar dina önskemål.

Motorisering och styrning

Markilux 620/625 finns som standard med motor, så att du enkelt kan styra din screenmarkis via enbart en fjärrkontroll för att köra den upp och ner.

Klarar friska vindar

Markilux 776/876 är väldigt vindstabi och klarar vindmotstånd upp till klass 2 och 3 (beroende på storlek). Den klarar alltså vindhastigheter på upp till mellan 8 och 13,8 meter per sekund.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?