Screenmarkis Markilux 620/625

Screenmarkis Markilux 620/625

Markilux 620/625 är en slimmad och kompakt screenmarkis som är extremt stabil, även i blåsiga förhållanden, tack vare sitt smarta trackfix-system. Duken går hela vägen in i sidoskenan, så att inga glipor uppstår.

Storlek

Markilux 620/625 kan användas på fönsterpartier med en yta på upp till 12 respektive 22 kvadratmeter. Skillnaden är att 625 är lite mer kompakt i designen, så denna modell klarar större dukar och är därför idealisk för olika storlekar av fönsterytor. Designmässigt passar Markilix 620/625, med sin enkelhet och rena linjer på kassetten, perfekt in i den skandinaviska designstilen.

Funktionalitet

En screenmarkis fungerar som en stark utvändig rullgardin som hjälper till att skydda mot bländning från solen, hålla värmen på vintern och ge en kylande effekt på sommaren. Screenmarkiser är därför idealiska för att skapa det perfekta inomhusklimatet, oavsett väder.

Unika färgval

Till din Markilux 620/625 kan du välja bland ett stort urval av attraktiva färger och transparens för din duk.
Du kan även välja mellan 7 olika ramfärger som passar dina önskemål.

Motståndskraftig i hård vind

Markilux 620/625 är den mest vindstabila skärmen av alla, som tål vindmotstånd upp till klass 3. Den klarar därför starka vindhastigheter på upp till mellan 10,8 och 13,8 meter per sekund.

Motorisering och styrning

Markilux 620/625 finns som standard med motor, så att du enkelt kan styra din screenmarkis via enbart en fjärrkontroll för att köra den upp och ner.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?