Markilux Sunsilk SNC

Markisväv Markilux Sunsilk SNC

Markilux Sunsilk är ett markistyg tillverkat av Markilux med tekniken som kallas Nano Swela Clean. I praktiken innebär det att markisväven är nanobehandlad på ett sätt där smuts inte fastnar på tyget.

För att smutspartiklarna ska regna av själv måste den ha en lutning på minst 14 grader. Förutom hjälp av regn kan markisväven även sköljas rent med vattenslangen. Använd aldrig en högtryckstvätt eller gnugga inte kraftigt på duken, eftersom nanobehandlingen försvinner. Sunsilk är ett högkvalitativt silkeslent tyg, tillverkat av raffinerad högteknologisk polyester. Sunsilk markisväv låter solskenet passera genom tygets fibrer, men bibehåller samtidigt ett UV-skydd på 50+.

Markilux markisväv är certifierad enligt Oeko-Tex standard 100 ochgaranterat fri från skadliga färgämnen och kemikalier.

 

Självrengörande effekt

Vattendroppar som träffar Sunsilk-duken samlar upp smutspartiklar och rinner av markisduken och tar med sig smutsen (markisen måste ställas in på en lutning på minst 14 grader), så att du kan njuta av ditt vackra tyg länge för att komma.

Ljus- och väderbeständig och motståndskraftig mot blekning

Högteknologiskt garn färgat till kärnan, kombinerat med en högkvalitativ finish utvecklad på Markilux, garanterar den mest fantastiska nyansen under förtältet att koppla av i.

 

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?