Markilux Sunvas

Markisväv Markilux Sunvas

Markilux markisväv Sunvas har en mycket traditionell karaktär trots att den är i 100% polyester. Sunvas är en självrengörande duk som har högsta möjliga ljusäkthet.

Tyget är av tysk toppkvalitet och förutom att vara självrengörande när det utsätts för smuts och regn har Sunvas-tyget ett UV-faktorskydd på 50+. Duken är sammansvetsad, så att inga sömmar syns på duken, vilket ger en tätare duk, mer enhetlighet och ett mycket renare utseende. Hållbarheten för en svetsad duk är också mycket högre än för en sydd duk. Sunvas finns i alla tänkbara färger och kännetecknas av sina dämpade och disiga färger.

Markilux markisväv är certifierad enligt Oeko-Tex standard 100 och garanterat fri från skadliga färgämnen och kemikalier.

Självrengörande effekt

Vattendroppar som träffar Sunvas-duken samlar upp smutspartiklar och rinner av markisduken och tar med sig smutsen (markisen måste ställas in på en lutning på minst 14 grader), så att du kan njuta av ditt vackra tyg länge för att komma.

Ljus- och väderbeständig och motståndskraftig mot blekning

Högteknologiskt garn färgat till kärnan, kombinerat med en högkvalitativ finish utvecklad på Markilux, garanterar den mest fantastiska nyansen under förtältet att koppla av i.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?