Duette plisségardin Moogioline

Duette plisségardin Moogioline

Duette plisségardiner är en plisségardin där snöre och snörhålen blir osynliga, eftersom dessa är gömda mellan två lager tyg. Detta innebär också att du kan skapa heltäckande mörkläggning med plisségardinen Duette.

Duette plisségardiner från Moogioline är gardiner av mycket hög kvalitet och de finns i ett stort urval av färger. Gardinen är isolerande, eftersom en liten luftficka bildas mellan de 2 lagren av tyg. Duette är på många sätt det miljöriktiga valet när du väljer plisségardiner, då den både isolerar, skapar en mysig miljö, sparar på kostnader för uppvärmning eller kylning och är dessutom ljudabsorberande. Duette plisségardiner kallas ibland för dubbla plisségardiner.

 

Energieffektiv gardin

Duette är en populär dubbel plisségardin som kombinerar vacker design med energieffektivitet, då gardinens cell-i-cell luftfickor hjälper till att hålla värmen ute på sommaren men hjälper även till att hålla värmen inne på vintern.

Vacker akustisk gardin

Gardinen har även ljuddämpande egenskaper. Luftfickan i gardinen absorberar effektivt ljud i ett rum där akustiken är viktig. Om du därför har ett rum där du akustiken är en utmaning, kan Duettegardinen vara en idealisk lösning för dig. De enkla och rena och linjerna i Duettegardinen gör den särskilt populär.

Gardiner till alla fönster

Listerna finns i fyra standardfärger: aluminium, vit, svart och mässingsfärgad. Om det finns särskilda krav på listfärg löser vi även detta. Duettegardiner passar både till stora och små fönster i olika format.

Betjäning

Till din Duette-gardin har du möjlighet att välja mellan en rad olika betjäningslösningar

Lindrag: kan placeras på höger eller vänster sida.

Kedjedrag: Plast- eller metallkedja. Placeras på höger eller vänster sida.

Motor: Inbyggd motor från Somfy. Här kan du läsa mer om olika styrmöjligheter.

Vackra färger för hemmet

Moogioline har en bred kollektion av färger, mönster och vävar, så att du kan hitta just din favorit som passar in i din inredningsstil.

Tips för att mäta

För bästa resultat rekommenderar vi alltid att någon av våra kunniga medarbetare kommer hem till dig och tar mått och hjälper till med monteringen. Om du vill mäta själv kommer här några tips från Moogio:

 1. Mät alla fönster mycket noggrant. Mät fönstret horisontellt längst upp, i mitten och längst ner. Mät även fönstret vertikalt på vänster och höger sida, samt i mitten.
 2. Slutför mätningen genom att även mäta fönstret diagonalt. Alla mått tillsammans visar om ditt fönster är rakt eller inte.
 3. Om ett fönster inte är rakt, överväg då en utanpåliggande montering med gardinen fäst ovanför själva fönstret.
 4. Om din gardin inte dras rakt upp kan det vara så att fönstret är något snett.

Tänk även på detta!

 • Är dina fönsterkarmar raka?
 • Var ska gardinerna monteras? Inne i fönsterkarmen, utanför fönsterkarmen, i en nisch eller på väggen?
 • Vilka gardiner har ett litet avstånd mellan textilen och fönsterkarmen, vilket kan ge ett litet ljusinsläpp?

Pris och leverans?

Alla Duette plisségardiner från Moogioline är måttbeställda och tillverkas unikt för just ditt fönster. Pris och leveranstid varierar därför beroende på storlek och vilka val som görs. Kontakta din närmaste Moogiobutik så hjälper vi dig med allt du behöver veta inför ditt köp.

Vill du att vi hjälper till?

 • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
 • Rådgivning och inspiration
 • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

  Privatperson eller företag?