Fönstermarkiser

Screenmarkiser

De vertikala fönstermarkiserna/screenmarkiserna är generellt mycket vindtåliga och passar därför vid större fönsterpartier och vid kustnära områden. Markiserna går att få med en perforerad väv som går att se ut igenom. Screenmarkisen är effektiv på flera sätt, den håller rumstemperaturen på en behaglig nivå och är även ett optimalt bländnings- och insynsskydd både för bostäder och arbetslokaler. Det går att få screenmarkisen UV-tålig och smutsresistent tack vare en ytbehandling med akryllack.

För att få ut maximalt av dina fönstermarkiser rekommenderar vi att utrusta dem med motor och sol- och vindsensor, då sköter automatiken allt och dina markiser rullas automatiskt upp och ned beroende på vädret.

Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader
 • Screenmarkiser Markilux

  Marklilux har flera olika modeller av screenmarkiser/vertikalmarkiser.

  Markilux 620 Tracfix ger skydd från sol, nyfikna ögon och även insekter på grund av det valbara insektnätet som går att köpa till. Markisen har ett tracfixsystem vilket innebär att markisen är extra stabil exempelvis vid hårt blåst.

  Prisexempel: 300×300 cm – 26 039 kr (exklusive montering och installation)

   

   Markilux 720/820 är byggda på samma teknik men har olika kassetter, rund eller fyrkantig. Modellen är stilren och minimalistisk. De smala och diskreta sidoskenorna som väven löper i monteras direkt på väggen och är därför mest lämpad till fasta fönsterpartier.

  Maxbredd Markilux 720/820: 600 cm
  Prisexempel: 300×300 cm – 21 015 kr (exklusive montering och installation)

   

  Markilux 776/876 kallas även Large Screen och markisen är unik i sitt slag då den kan göras i väldigt stora storlekar. 776/876 är byggda på samma teknik men har olika kassetter, rund eller fyrkantig. Markisen är utrustad med ett tensionsystem så väven hålls alltid väl spänd trots markisens storlek. Markilux 720/820 har även ett tracfixsystem vilket innebär att markisen är extra stabil exempelvis vid hårt blåst.

  Maxbredd: 600 cm
  Prisexempel: 300×300 cm (utan ZIP) – 31 400 kr (exklusive montering och installation)

   

   

   

   

   

 • Screenmarkiser Draper

  Draper DS92 är en svensktillverkad screenmarkis och ett utmärkt val om du vill ha en enkel och diskret lösning till dina fönster. Fönstermarkisen har en tätslutande aluminiumkassett och sidoskenor som löper parallellt med fasaden. Modellen är utrustad med zipfunktion, som låser in markisens kanter i sidokanaler, vilket gör den mycket väder- och vindtålig. DS92 går att tillverka i storlekar ända upp till 300 cm i bredd, och passar alltså även för riktigt stora fönster.

  Maxbredd: 300 cm, Maxhöjd: 225 cm
  Prisexempel: 300×225 cm – 18 567 kr (exklusive montering och installation)

   

  Draper DS127 har samma egenskaper som DS92 med undantag att den kan göras i betydligt större storlekar.

  Maxbredd: 600 cm, Maxhöjd: 225 cm
  Prisexempel: 300×300 cm – 20 652 kr (exklusive montering och installation)

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

 • Vi enas om en tid som passar dig.
 • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
 • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

Solskyddsguiden

För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden