Markilux 970

Markilux 970

Med Markilux 970 får du en markis med en modern design, kombinerad med massor av teknisk komfort. Denna helkassettmarkis imponerar med sin stilrena design. Förutom det tidlösa färgutbudet finns också valet med starka accentfärger – ett spel mellan färgkontraster som livar upp vilken fasad som helst. Markisen är också särskilt elegant ur teknisk synvinkel. Med Bionic Tendon i de fällbara armarna får den en robust karaktär och en tyst drift.

För alla som vill ha mångsidig skönhet

Mx 970 är en helkassettmarkis, där estetik och teknik förenas perfekt. Dess snygga och smala utseende gör den till den perfekta modellen för dem som älskar elegans och enkelhet. En kompakt markis med en tidlös och ren design.

Från liten kassett till stor markis

Även om MX 970 är elegant och enkel är det en stor markis när den fälls ut. Kassetten tar bara upp 14 cm. Om du kör ut den till maximal storlek kan den bli 6 meter i bredd och 3 meter i räckvidd. Vill du ha lite mer räckvidd med denna markis kan den även fås med maxmått som är 5 meter bred och med 3,5 meter i räckvidd. Alltså en mycket flexibel markis, som erbjuder en mängd designalternativ.

Bionic Tendon – högteknologiska fiberleder

Som standard kommer MX 970 med Bionic Tendon i armarna, vilket är en innovativ, högteknologisk produkt som säkerställer armstabilitet. Dessutom ger den innovativa armteknologin extremt låg friktion när armarna flyttas och är praktiskt taget helt tyst. Bionic Tendon är en fantastisk detalj som förbättrar hållbarhet och utseende samt garanterar en lång livslängd.

Med Bionic Tendon i armarna får du en markis som är uppdaterad med den senaste tekniken. Det är ett högteknologiskt fibermaterial, som har utvecklats för att ge större styrka än de vanliga kättinglänkarna, men också lägre friktion som är praktiskt taget helt tyst. En speciell detalj som förbättrar utseende och hållbarhet.

Integrerad Shadeplus

Det är möjligt att få Markilux 970 med den unika Shadeplus frontmarkisen. På så sätt får du ett integrerat markistyg i framkanten av markisen, som kan rullas ner vertikalt och skyddar mot lågt liggande sol och nyfikna blickar.

Skapa atmosfär med belysning

Om du vill säkerställa mysig belysning på terrassen är MX 970 en suverän lösning. Med denna modell kan du välja mellan olika LED-lösningar under kassetten, vilket säkerställer stämningsfull belysning på kvällstimmarna.

En värld av färgmöjligheter

Välj bland hundratals färger och mönster för din MX-970. För ramfärgen på markisen kan du antingen välja mellan 7 standardfärger eller välja en speciell RAL-färg om det passar bättre.

Markisen som klarar både jämna och friska vindar

Vill du ha en markis som kan användas alla dagar om året så är MX 970, liksom våra många andra Markilux-markiser, tålig upp till vindmotståndsklass 2. Markisen klarar därför vindhastigheter på upp till mellan 7,5 och 10,4 meter per sekund.

Fjärrkontroll och automation

Fjärrstyr din markis och välj bort den manuella veven. Med fjärrkontroll kan du enkelt öka komforten. Styr din markis med fjärrkontroll, app eller röststyrning. Du kan även lägga till en sol- och vindsensor eller vibrationssensor, som automatiskt hjälper dig att öppna och stänga markisen beroende på väder.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?