Markilux 6000

Markilux 6000

Prisbelönt markismodell med många olika designmöjligheter och med en unik teknik. Markilux 6000 har extrafunktioner som gör alla årstider lämpliga för terrassliv. Du kan ha frontmarkis, LED-spots, altanvärmare och en tyst motor – ja, allt man kan tänka sig.

Prisexempel 400x300

Från 74 490:-

Prisgaranti!

Mått

Max 700x400 cm

Utvald egenskap

Flexibel premiumdesign

Designserierna Standard och Lounge gör det enkelt att hitta den optimala stilen till alla typer av hus. Vikarmarna har Bionic Tendon som standard, utvecklad av Markilux själva. Det är ingen överraskning att Markilux MX 6000 har belönats med Red Dot Design Award för sin stil och innovationsgrad.

Stor markis med mycket personlighet

En designmarkis med helkassett där du har möjlighet att skapa din alldeles egna personliga och unika modell, från ett brett utbud av färger, dekorativa funktioner och tillbehör. Med sina anmärkningsvärda dimensioner och tekniska specifikationer gör MX 6000 ett bestående intryck. Bjud in Tysklands toppmodell i ditt hem.

Prisbelönt markis

En oval helkassettmarkis i toppkvalitet, som belönats med Red Dot Design Award. Med en kassetthöjd på endast 16,5 cm. Markisen är byggd på en extremt robust konstruktion. Den maximala bredden på 7 meter och räckvidden på 4 meter är idealisk för att ge skugga på stora ytor.

Innovativa komponenter

Starka armar i högteknologiskt fibermaterial

Som standard kommer MX 6000 med Bionic Tendon i armarna, vilket är en innovativ, högteknologisk produkt som säkerställer armstabilitet. Dessutom ger den innovativa armteknologin extremt låg friktion när armarna flyttas och är praktiskt taget helt tyst. Bionic Tendon är en fantastisk detalj som förbättrar hållbarhet och utseende och som garanterar en lång livslängd.

Innovativ tyst motor

För MX 6000 kan du välja den innovativa tysta motorn som bidrar till att minska motorljudet när markisen flyttas in och ut.

Stämningsfull kvällsbelysning

MX 6000 kan väljas med LED Spots i frontprofilen, som kan vridas och dimras. Detta säkerställer att du kan skapa en fantastisk atmosfär på din terrass, även när mörkret faller.

Undvik nyfikna ögon och den lågt hängande solen

Det är möjligt att få Markilux 6000 med den unika Shadeplus frontmarkisen. På så sätt får du ett integrerat markistyg i framkanten av markisen, som kan rullas ner vertikalt och skyddar mot lågt liggande sol och nyfikna blickar.

Anpassa färgvalet efter dina önskemål

För MX 6000 kan du välja mellan flera hundra färger och mönster. Välj mellan 7 standardfärger på ramarna. Det går även att välja en speciell RAL-färg för konstruktionen om så önskas.

Stark markis även i friska vindar

I likhet med våra andra terrassmarkiser är även MX 6000 en toppmodell och är därför också tålig upp till vindmotståndsklass 2. Detta motsvarar att markisen i sitt utdragna skick klarar vindhastigheter på mellan 7,5 och 10,4 meter per sekund.

Flera markiser ihopkopplade med varandra

MX6000 kan kopplas ihop, vilket är smart om du har en större yta som du vill ha täckt. Därför kan du i områden där större solskydd önskas, sätta ihop flera markiser, vilket gör att du får önskad funktionalitet men också att det kommer att se exceptionellt bra ut.

Med ökad komfort kan du luta dig tillbaka

Med fjärrstyrning av markisen behöver du inte stå och vifta med en vev varje gång markisen ska flyttas in eller ut. Med fjärrkontroll kan du enkelt styra markisen med fjärrkontroll, app eller med röststyrning. Du kan även lägga till en sol- och vindsensor eller vibrationssensor som automatiserar markisen och därigenom lättare undviker skador.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?