Markilux MX-4

Markilux MX-4

Markilux MX-4 är en markis som utstrålar en innovativ och smart design. MX-4 är en modern helkassettmarkis som är stilren och imponerar med sitt rundade, behagliga utseende, där även de minsta detaljerna räknas. Markisen kan kombineras i färger och detaljer, helt efter dina önskemål. Det är stort fokus på komfort och tillbehör, i form av inbyggd LED-line eller LED-spots, eller båda. LED-ljuset kan dessutom lysa i alla tänkbara färger och styras via Phillips HUE, Somfy Tahoma eller helt enkelt från en fjärrkontroll.

Fascinerande form och funktionalitet

Kassettmarkisen Markilux MX-4 är sammansatt för att skugga stora ytor och övertygar med sin avantgardistiska design – estetiskt vacker och funktionell. Med de innovativa belysningsmöjligheterna och de extra vägglamporna skapas en magisk atmosfär på kvällstimmarna

Avundsvärt och enkelt

Dina fördelar

  • Nästan osynlig, jämn vägganslutning.
  • Stort urval av belysningsmöjligheter.
  • Möjlighet till färgad LED.
  • Yttre väggbelysning i markisens utformning.

Innovativa komponenter

Bionic Tendon – högteknologiska fiberleder

Som standard kommer Mx-4 med Bionic Tendon i armarna, vilket är en innovativ, högteknologisk produkt som säkerställer armstabilitet. Dessutom ger den innovativa armteknologin extremt låg friktion när armarna flyttas och är praktiskt taget tysta. Bionic Tendon är en fantastisk detalj som förbättrar hållbarhet och utseende, och som garanterar en lång livslängd.

Med Bionic Tendon i armarna får du en markis som är uppdaterad med den senaste tekniken. Bionic Tendon som har ett högteknologiskt fibermaterial, för att ge både mer styrka än de välkända stålkedjorna, men även lägre friktion.

Skapa atmosfär med belysning

Vill du säkerställa mysig belysning på terrassen är MX-4 en fantastisk lösning.

En unik och lysande helhet med kombinationen av estetisk design och avancerad LED-teknik – Markilux MX-4.

Färger som matchar dina önskemål

Välj bland hundratals färger och mönster för din MX-4. För ramfärgen på markisen kan du antingen välja mellan 7 standardfärger eller välja en speciell RAL-färg om det passar bättre med dina designönskemål.

Markisen som klarar både jämna och friska vindar

Vill du ha en markis som kan användas fler dagar om året än många andra så är MX-4, liksom våra många andra Markilux-markiser tålig upp till vindklass 2. Markisen klarar därför vindhastigheter på upp till mellan 7,5 och 10,4 meter per sekund.

Fjärrkontroll och automation

Fjärrstyr din markis och ta bort det manuella jobbet. Med fjärrkontroll kan du enkelt öka komforten. Styr din markis med fjärrkontroll, app eller röststyrning. Du kan även lägga till en sol- och vindsensor eller vibrationssensor, som automatiskt hjälper dig att öppna och stänga markisen beroende på väder.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?