Moogioline FA38

Moogioline FA38

FA38 är en både populär och snygg terrassmarkis. Den erbjuder stilren design och praktisk funktion och passar de flesta uteplatser. FA38 har dessutom flera smarta detaljlösningar och är byggd av komponenter som håller mycket hög kvalitet.

Konstruktion i hållbart och lättskött aluminium

FA38 är utrustad med en halvkassett, vilket innebär att markisväven ligger inkapslad och skyddad mot väder och vind. Dessutom täcks markisarmarna av kassettens front när den är inrullad, vilket ger modellen ett kompakt och stilrent utseende. Markisens gedigna konstruktion är till största del tillverkad i lättskött och hållbar strängpressad aluminium.

Gedigen design för lång livslängd

FA38 är en terrassmarkis som går att få i färgerna vit, grå och svart. Markisväven är tillverkad av en akrylfiber som motstår vatten, mögel och röta. Du kan dessutom välja till frontrullgardin i samma väv. Vävens kvalitet tillsammans med markisens gedigna konstruktion borgar för en lång livslängd. FA38 monteras på vägg eller under tak. Väggkonsol ingår som standard. Flera olika smidiga styrningsalternativ erbjuds, exempelvis motorisering.

Maxbredd: 700 cm, Maxutfall: 400 cm

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?