Markilux MX-2

Markilux MX-2

Markilux MX-2 är en markis som utstrålar en innovativ och smart design. MX-2 är en modern och stilren helkassettmarkis som imponerar med sitt rundade, behagliga utseende, där även de minsta detaljerna räknas. Markisen kan anpassas efter dina designönskemål och har möjlighet till integrerad LED. Som standard finns Markilux MX-2 med Bionic Tendon i armarna, som förutom ett reducerat ljud vid användning även ger en särskilt robust karaktär.

Prisexempel 400x300

Från 86 250:-

Prisgaranti!

Mått

Max 600x300 cm

Utvald egenskap

Helkassett, mjukt formspråk

Fascinerande form och funktionalitet

MX-2 har en harmonisk design och en  solskyddsteknik som gör att den fascinerar både i form och funktionalitet.

Avundsvärt och enkelt

När Markilux MX-2 markis stängs får man intrycket av att markisen är i ett stycke. När den är öppen visar MX-2 sin fulla potential i utfällt läge med de starka Bionic Tendon i vikarmarna.

Innovativa komponenter

Bionic Tendon – högteknologiska fiberleder

Som standard kommer MX-2 med Bionic Tendon i armarna, vilket är en innovativ, högteknologisk produkt som säkerställer armstabilitet. Dessutom ger den innovativa armteknologin extremt låg friktion när armarna flyttas och är praktiskt taget tysta. Bionic Tendon är en fantastisk detalj som förbättrar hållbarhet och utseende och som garanterar en lång livslängd.

Med Bionic Tendon i armarna får du en markis som är uppdaterad med den senaste tekniken. Det är ett högteknologiskt fibermaterial som används för att styra markisarmarna och är utvecklat för att ge både mer styrka än de välkända kättinglänkarna, men även lägre friktion.

Skapa atmosfär med belysning

Vill du skapa mysig stämning på terrassen är MX-2 en fantastisk lösning. På denna modell kan du välja mellan LED Spots eller en stilren LED-line under kassetten, vilket säkerställer stämningsfull belysning långt in på kvällstimmarna.

Färger som matchar dina önskemål

Välj bland hundratals färger och mönster för din MX-2. För ramfärgen på markisen kan du antingen välja mellan 7 standardfärger eller välja en speciell RAL-färg om det passar bättre med dina önskemål.

Markisen som klarar både jämna och friska vindar

Vill du ha en markis som kan användas alla dagar om året så är MX-2, precis som våra många andra Markilux-markiser, tålig upp till vindmotståndsklass 2. Markisen klarar därför vindhastigheter på upp till mellan 7,5 och 10,4 meter per sekund.

Fjärrstyrning och automation

Fjärrstyr din markis och välj bort den manuella veven! Med fjärrkontroll kan du enkelt och enkelt öka komforten. Styr din markis med fjärrkontroll, app eller röststyrning. Du kan även lägga till en sol- och vindsensor eller vibrationssensor, som automatiskt hjälper dig att öppna och stänga markisen beroende på väder.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?