Duette – klimatsmart designklassiker

Duette-gardiner är både snygga och energibesparande. Kombinationen av modern, avskalad design och vävens unika isolerande egenskaper gör dem till ett populärt val i dagens moderna, energieffektiva hem. Läs mer nedan!

Cool, kreativ, klimatsmart. Har du träffat Duette?

Duette-gardiner är sprängfyllda av variationsmöjligheter och modern design. De är också klimatsmarta. Enligt beräkningar håller de inne upp till 30% mer av värmen på vintern, jämfört med fönster utan. På sommaren minskar de värmen. Så vissa väljer Duette för dess unika funktion. Andra för dess stilrena design. Men de allra flesta gillar kombinationen.

Hemligheten? Det handlar om cellen.

Duette är skapad av två parallella vävar som är ihoplimmade. I mellanrummet mellan vävarna finns celler som bildar ett isolerande skikt av luft. Det är det som gör den energieffektiv, både för kyla och värme. Duette finns att beställa i djupen 25, 32 och 64 mm.

Sov gott och svalt med perfekt passform

Duette kan med fördel monteras med Luxaflex vertikala väggskena för fönsternischer. Det ger ett tätt, stilrent solskydd helt utan glipor. Dessutom hålls väven stilla så att du slipper bli störd av ljud från gardinen om du har fönstret öppet varma sommarnätter.

Problematiska vinklar och storlekar? Inga problem.

Hos Moogio måttbeställs dina gardiner, så att de får precis rätt storlek, utseende och funktion. Självklart väljer du exakt den kulör och väv du önskar. Vi kan också hjälpa dig att montera gardinerna så att de får ett professionellt, exakt uttryck.

Motorisera och styr med app eller röst

För extra komfort kan du motorisera dina Duette-gardiner. Styr dem med Luxaflex app, Google Assistant, fjärrkontroll eller dina egna automatiserade tidsinställningar. Motorn kan dessutom drivas med batteri när du inte vill, eller kan, koppla på el.

Som gjord för stora fönster

Med en imponerande maxbredd på hela 3600 mm och maxhöjd på 3000 mm ämnar sig Duette mycket väl för stora fönster och fönsterpartier. Du slipper hängande gardiner och skrymmande persienner och skapar ett exklusivt och stilrent intryck.

Snygg design, i varje fönster

Dina måttbeställda Duette är inte bara ett smart och snyggt solskydd. De passar dessutom alla typer av fönster. Använd dem som insynsskydd i badrum, som mörkläggning i takfönster eller som snygga, flexibla designgardiner i större fönsterpartier. Fäst i vägg, fönsterkarm eller nisch.

Garanterad kvalitet

När du väljer en Duette får du alltid fem års garanti på dess funktion. Det gör att du kan känna dig trygg i att den håller länge och att du får hjälp om något behöver lagas eller reklameras.

Vi hjälper till!

Få tips och råd i din närmaste butik

Är Duette rätt för din bostad eller fritidshus? Boka ett kostnadsfritt hembesök, så ger vi tips och råd på plats i din bostad. Du är också varmt välkommen in till någon av våra butiker så berättar vi mer och hjälper dig välja rätt lösning för just ditt hem.