Inred ditt sovrum med gardiner och tyg – inspiration, bilder och trender för sovrummet

Säsongen 2018 och 2019 får tjocka, fylliga sovrumsgardiner i silke, sammet och velour allt större utrymme på inredningstidningarnas uppslag. Våra sovrum fylls av tjocka, kraftiga kvalitetstyger som kontrast till det minimalistiska och helvita. Vi är sugna på färger. Böljande former. Velour och silke. Mysiga hörnor och varm hemkänsla. I den här inspirationsguiden bjuder vi på bilder, trender, inredningstips och inspiration för ditt sovrum.

Alla gardiner skräddarsys

Gardintygerna kommer från vår danska leverantör Pagunette och finns i våra butiker. Så kika gärna in till din närmaste butik och känn på tygkvaliteter, eller få hjälp och tips för att hitta rätt i vårt stora utbud av sovrumsgardiner. Alla gardiner skräddarsys så att du får exakt den passning och skärning som du söker. Vi hjälper dig också med motorisering och fjärrstyrning om du vill få en både bekväm och lyxig lösning.

Walk in closet

Varför inte skapa en walk in closet längs med sovrumsväggen? Med ett tungt, tjockt tyg döljer du på ett elegant vis galgar och hyllplan.

  • Sovrumsnisch med gardin i dramatiskt blomstermotiv, hängd på vinklad takmonterad gardinskena.
  • Hissgardinens textur och vackra, mjuka mönstring kompletterar övriga inredningsdetaljer.
  • Hela gardinlängder i sammet stänger ute ljud och ljus och ger en ombonad känsla.

Olika motiv

Sovrumsnisch med gardin i dramatiskt blomstermotiv, hängd på vinklad takmonterad gardinskena.

Ska du skaffa nya sovrumsgardiner?

Sovrumsgardiner med stora mjuka veck ger en både elegant och personlig känsla till inredningen. I våra Moogio-butiker kan du botanisera bland vår stora kollektion av högkvalitativa gardintyger. Självklart finner du allt ifrån tunga, fylliga velour-tyger till tunna, skira genomskinliga. Vi finns där för dig och hjälper dig gärna med designval och praktiska råd. Alla våra produkter skräddarsys och anpassas för att få precis den känsla och funktion du är ute efter.

Vi hjälper till!

Få tips och råd i din närmaste butik

Gardiner bidrar till att skapa en både trendig och inspirerande sovrumsmiljö. I våra Moogio-butiker kan du botanisera bland vår stora kollektion av högkvalitativa gardintyger. Vi finns här för dig och hjälper dig gärna med designval och praktiska råd. Alla våra gardiner skräddarsys och anpassas för att få precis den känsla och funktion du är ute efter.

Besök din närmaste Moogio-butik, eller boka ett kostnadsfritt hembesök så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för din bostad. Välkommen till oss på Moogio!